Maca

Maca

Maca voor meer levenslust en betere prestatiesLepidium peruvianum, Perviuaanse Ginseng

  • Energie en levenslust
  • Uitzonderlijke voedingswaarde
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Goed opneembaar maca poeder

Deze maca is 100% puur en zonder pesticiden. Maca of Lepidium peruvianum wordt al duizenden jaren in Peru gekweekt, al sinds de Inca's. Door de teelt op grote hoogte en in barre weersomstandigheden heeft deze Maca een uitzonderlijk hoge voedingswaarde. Maca slaat heel veel micronutriënten uit de rijke, natuurlijke en niet geïndustrialiseerde berggrond op. Deze mineralen, vitaminen, aminozuren en essentiële vetzuren zijn voor de mens zeer goed opneembaar en kunnen tekorten helpen aanvullen.

Maca onder optimale omstandigheden geteeld

Gedurende het 8 maanden lange groeiseizoen krijgen alle voedingsstoffen voldoende tijd om ten volle te ontwikkelen. Vervolgens krijgt onze maca 3 maanden de tijd om op een natuurlijke manier in de open lucht te drogen. Deze gedroogde maca wortels worden gereinigd en in stukken gebroken en dan gemalen tot poeder. Dit wordt onmiddellijk verpakt om onder optimale omstandigheden tot bij jou te komen. Zo'n maca vind je nergens.

Maca poeder voor meer energie bij mannen en vrouwen

Maca of Peruaanse ginseng wordt al eeuwen gebruikt als ideale stimulans van lichaam en geest.

Maca was bij de Inca's de natuurlijke energizer voor boodschappers die immense afstanden te voet moesten afleggen. Maca gaf ook de nodige moed en kracht aan de strijders.

Meer man, meer vrouw door Maca poeder

Wat maca poeder nog bijzonder maakt, is de stimulerende werking op zowel het mannelijke als vrouwelijke systeem. Maca is dan ook het ideale middel om de man meer man en de vrouw meer vrouw te maken en meer potent voor de dag te komen. Maca sterkt aan bij verschijnselen van de overgang.

Gebruik van Maca

Gebruik niet meer dan 5-10g (= 2 opgehoopte theelepels) maca poeder per dag.

Gebruik maca in vruchtensap, yoghurt, smoothies, ... De smaak van macapoeder is voor sommigen even wennen. Begin dan best met een half theelepeltje per vol glas vruchtensap en zo verspreid over de hele dag tot je een hele theelepel hebt genomen. Zo wen je aan de smaak van het maca poeder.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Ingrediënten: 100% natuurlijk gemalen maca wortel in een optimale verhouding van rode, gele (witte), paarse en zwarte maca.

Bewaring en houdbaarheid

Maca is minstens houdbaar tot 04-10-2019 (80g), 06-12-2019 (300g), 06-12-2019 (900g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Maca

Voedingswaarde per 100g
Energie335 kcal
Koolhydraten68.3g
Eiwitten13.15g
Vetten1g
Vezels4.8g

Voorzorgen

Gebruik best geen maca bij verhoogde PSA-gehalte (prostaatspecifiek antigen). Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Maca reep

Meng 1 kop (250ml) havervlokken, 4 el amandelen, 2 el maca, 2 el lijnzaad en mespuntje zout. Voeg 5 el appelmoes of geprakte banaan met 5 el honing toe tot alles goed gemengd is. Strijk uit op een ovenschotel en bak 35 min. op 150 °C. Haal uit de oven en snij in repen.

Groene kool wraps met maca en avocado

Meng 3 avocado's met 3 tl maca, 1/2 el zeezout, 1 el honing, sap van 1 limoen, 1/2 tl spirulina, 1 kop kiemgroenten en 1-2 el tahin (sesampasta) in een blender tot een romig geheel. Doe het mengsel in groene kool bladeren en vouw dicht.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar