Liquid smoke

Liquid smoke

Liquid smoke

  • Fijne rooksmaak
  • Zonder aroma's
  • Vrij van polysorbaat
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Liquid smoke, heerlijk handig rookaroma

Rooksmaak is erg populair populair in bijna elke eetstijl: het wordt veel gebruikt op de vlees-barbecue in de Amerikaanse traditie, maar het is net zo goed een aanwinst in de vegan keuken. Liquid smoke, letterlijk vloeibare rook, geeft aan gerechten een fijne rooksmaak zonder het gebruik van een rookoven. Veggies en vegans kunnen er mee aan de slag voor plantaardige bacon of vegan zalm.

100% Natuurlijke liquid smoke zonder toevoegingen

Liquid smoke is een natuurlijk product en bevat geen dierlijke ingrediënten. We gebruiken enkel water en sterk doorrookt zout. In tegenstelling tot zowat alle andere vloeibare rook gebruiken we geen kleurstoffen, aroma’s of emulgatoren. Het product bevat ook geen polysorbaat.

Met handige sproeidop

Op onze liquid smoke flesjes hebben we een handige sproeidop voorzien, om het rookaroma gelijkmatig op je ingrediënten te kunnen sproeien. Deze dop is afschroefbaar, dat is handiger als je het product gebruikt voor marinades.

Liquid smoke gebruiken

Gebruik onze rookaroma bijvoorbeeld op diverse soorten vlees en vis gerechten zoals pulled pork, zalm, kip, steaks, varkensvlees. Sproei een beetje op salades of in dressings. Je kan het toevoegen aan sauzen voor een rokerig aroma.

Liquid smoke is ook ideaal om vlees en vis gerechten uit de oven toch een rooksmaak of BBQ smaak mee te geven.Ook in tofu gerechten komt ons rookaroma helemaal tot zijn recht.

Liquid smoke voeg je pas toe op het ogenblik dat het gerecht klaar is.

Samenstelling

Water, zout, rook

Bewaring en houdbaarheid

Liquid smoke is minstens houdbaar tot 05-08-2023 (0.1l). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Liquid smoke

Voedingswaarde per 100g
Natrium8000mg
KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar