Lindebloesemhoning

Lindebloesemhoning

Lindebloesemhoning Lindehoning

  • Heerlijk bij kruidenthee
  • Kalmerend en rustgevend
  • Van gemengde Europese en niet-Europese oorsprong
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Rustgevend en kalmerende honing

Honing van lindebloesems past perfect bij warme kruidenthee. Lindebloesemhoning vervolmaakt de kruidige smaken in de thee. Bovendien werkt de honing kalmerend en rustgevend. Perfect voor 's avonds dus. Lindebloesemhoning smaakt zoet. Het ruikt fris en houtachtig.

Een echte seizoenshoning

Lindebloesemhoning is een echte seizoenshoning. In juni staan lindebomen volop in bloei. Dan vliegen de bijen massaal uit om nectar te verzamelen. Het is voor bijen een echte race tegen de klok om alle prachtige lindebloesems in één maand te bezoeken.

Kwaliteitsgarantie

Onze lindebloesemhoning is van gemengde Europese en niet-Europese oorsprong. Hij is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Lindebloesemhoning is heerlijk bij citroensorbet en kruidenthee.

Samenstelling

Koudgeslingerde lindebloesemhoning van gemengde Europese en niet-Europese oorsprong. Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Lindebloesemhoning is minstens houdbaar tot 05-10-2023 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Lindebloesemhoning

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is volkomen natuurlijk. Het doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt. Dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar