Leatherwood Honing

Leatherwood Honing

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Leatherwood Honing

  • Kruidige smaakmaker
  • Gouden, romige honing
  • Uit Tasmanië
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Verrukkelijke honing van topkwaliteit

Onze leatherwoodhoning is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De leatherwoodhoning van Gekruid voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Kruidig smaakgenot

De leatherwoodhoning komt van de Leatherwoodboom uit het regenwoud. De naam verwijst mogelijk naar het leer gekleurde omhulsel van de bloemblaadjes. Deze honing bezorgt je een kruidig en bloemig smaakgenot.

Toepassingen van Leatherwood honing

De kruidige smaak van deze honing is heerlijk op tarwebrood en een ideaal ingrediënt in recepten. Onze leatherwoodhoning voegt een uitstekend aroma toe aan cakes, muffins, koffie en thee.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar