Lavendel

Lavendel

Lavendel met heerlijke geurLavandula vera

(3)
  • Rustgevend
  • Ook te gebruiken als thee
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Lavendel van topkwaliteit

Deze lavendel bloempjes zijn van de beste kwaliteit. Je ruikt onmiddellijk de versheid en kwaliteit. Onze lavendel is zowel inwendig als uitwendig te gebruiken.

Natuurlijke rustgever

De bekende geur van lavendel is een natuurlijke rustgever. Het bevordert een goede en gezonde nachtrust en lavendel is te gebruiken bij kortstondige stress.

Eetbare lavendel

Lavendel vind je ook terug in verschillende mengelingen voor in de keuken. Naast een mooie kleurnuance geeft het ook een aromatische zachtheid aan gerechten. Lavendel is een onderdeel van sommige provençaalse kruiden. Verder geeft lavendel het rustgevende karakter aan verschillende kruidenthees.

Gebruik van Lavendel

Lavendel thee

2 koffielepels lavendel per kop 10 minuten laten trekken. 3 koppen per dag.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Lavendel is minstens houdbaar tot 23-02-2021 (50g), 05-03-2021 (150g), 05-03-2021 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Niet inwendig gebruiken tijdens de zwangerschap.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Lavendel badzout

Ontspannend badzout. Meng 250ml Himalayazout of Keltisch zeezout met 80ml bicarbonaat, 20 druppels lavendel etherische olie en 1 el Lavendel bloemen.

Lavendel in een hop-lavendelkussen

Lavendel kan ook gebruikt worden in een hop-lavendelkussen ter bevordering van een gezonde slaap. Voor een kussensloop van 32 x 23 cm: 4 handenvol hopbellen en 4 handenvol lavendel. Leg het kussen onder of naast je hoofd om sneller in te slapen en voor een betere en diepere slaap.

Lavendelbad

60 g lavendel overgieten met 1 liter heet water. Na 10 minuten afzeven. Toevoegen aan het badwater.

De mening van andere klanten

kwaliteit is achteruit gegaan tov eerdere bestellingen....

ik gebruik het om lavendel kussens te maken, maar dit keer zaten er teveel harde sprietjes erin.

door joke

Goed voor een hop/lavendel kussen

Ik had binnen enkele dagen mijn bestelling binnen. Van zowel deze hop als lavendel heb ik een kussen voor mezelf gemaakt en 1 voor mijn moeder. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit top vind, het kussen ruikt ook heerlijk! van alleen het maken van een kussen werd ik al rustig haha. Zeker de moeite waard om ook eens te proberen voor hen die het nog nooit gemaakt hebben, een lavendel hop kussen. De kruiden kwamen goed verpakt aan.

door Lisanne

fijn keurig verpakt

verse kwaliteit

door Rita

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar