Lavendel kruidenthee in theezakjes

Lavendel kruidenthee in theezakjes

Lavendel kruidenthee in theezakjes

  • Ideale avondthee
  • Plastic vrije builtjes
  • Rustgevend
  • Geen toegevoegde aroma’s
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Lavendel kruidenthee in composteerbare builtjes

Deze kruidenthee is 100% puur en bevat geen toegevoegde aroma's. De warme kruidige thee is geïnspireerd door de Franse lavendelvelden in de Provence. Naast lavendel bevat deze kruidenthee milde kruiden zoals melisse, anijs, venkel en rozenbottel. Deze licht zoete thee is rustgevend, ideaal 's avonds voor het slapengaan.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven.Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. Geen plastic meer in je kop, minder plastic in het milieu.

Net zo vers als losse thee

Onze lavendel kruidenthee in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO-vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Pure lavendel zonder toevoegingen of aroma's. In builtjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Lavendel kruidenthee in theezakjes is minstens houdbaar tot 22-07-2021 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar