Lavendel bio

Lavendel bio

Lavendel bio

  • Rustgevend
  • Provençaals aroma
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische lavendel van topkwaliteit

Onze biologische lavendel bloempjes zijn van de beste kwaliteit. Je ruikt onmiddellijk de versheid en kwaliteit. Onze lavendel is zowel inwendig als uitwendig te gebruiken.

De bekende geur van lavendel is een natuurlijke rustgever. Het bevordert een goede en gezonde nachtrust en lavendel is te gebruiken bij kortstondige stress.

Lavendel van biologische teelt

Deze lavendel is van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen en zonder gebruik van pesticiden of herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. De lavendel is 100% natuurlijk, zonder additieven of bewaarmiddelen.

Gebruik van lavendel

Voor een heerlijk Mediterraanse lavendel thee, laat je 2 theelepels lavendel in een kop 10 minuten trekken.

Lavendel vind je ook terug in verschillende mengelingen voor in de keuken. Naast een mooie kleurnuance geeft het ook een aromatische zachtheid aan gerechten. Lavendel is een onderdeel van sommige Provençaalse kruiden.

Samenstelling

100% natuurlijke lavendel zonder toevoegingen van biologisch gecertificeerde teelt.

Bewaring en houdbaarheid

Lavendel bio is minstens houdbaar tot 13-04-2024 (50g), 26-04-2024 (150g), 30-04-2024 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar