Kruidnagel bio

Kruidnagel bio

Kruidnagel bio

  • Aroma van kamfer en peper
  • Veelzijdig in de keuken
  • Super in warme winterdranken
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Kruidnagels van biologische teelt

Deze kruidnagels zijn van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Ze zijn 100% natuurlijk, zonder additieven, of bewaarmiddelen.

Kruidnagels met een warme, rijke smaak

Kruidnagels hebben een warme, rijke smaak met een sterk aroma van kamfer en peper. Door hun warme, winterse smaak passen ze erg goed in kruidige warme dranken zoals gluhwein, Turkse koffie en winterthee.

Kruidnagels hebben een lange traditie in de keukens van China, Griekenland, India, Rusland en Scandinavie. Ze worden gebruikt in kruidenmengelingen over de hele wereld: in Indiase garam masala, Chinees vijfkruidenpoeder, Nederlandse koekkruiden en de Franse Quatre Epices.

In de Noord-Afrikaanse keuken versterkt kruidnagel de smaak van rijst en vleesgerechten. In Azië zijn kruidnagels populair in curry's. De smaak van kruidnagel is een uitstekende aanvulling op appels, wortelen, uien, sinaasappels, rode kool, zoete aardappelen en pompoen.

Gebruik

Kruidnagels zijn erg intens van smaak en geur. Gebruik dus slechts een kleine hoeveelheid zodat de smaak kruidnagel je gerecht niet overheerst.

Een kruidnagel komt overeen 1/4 theelepel gemalen kruidnagel.

Samenstelling

Kruidnagels van biologische teelt, zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Kruidnagel bio is minstens houdbaar tot 08-06-2024 (80g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar