Kokoswater bio

Kokoswater bio

Kokoswater bio

  • Zuiver kokoswater
  • Niet van concentraat
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologisch kokoswater

Dit kokoswater is het zuiver water van kokosnoten, biologische geteeld volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Het kokoswater is 100% natuurlijk, zonder additieven, bewaarmiddelen of toegevoegde suikers.

Zuiver kokoswater, niet van concentraat

In tegenstelling tot de meeste kokoswaters, komt dit kokoswater niet uit concentraat. Zo kunnen we een constante kwaliteit en een lekker zachte, zoete smaak garanderen. Na de oogst van de kokosnoten wordt het kokoswater, onder hoge druk gepasteuriseerd. Dit is verplicht omdat kokoswater na enkele uren al bederft.

Het gezondste en zuiverste natuurlijke alternatief voor water

Dit transparante kokoswater is het meest natuurlijke alternatief voor gewoon water. Kokosnoten maken zelf kokoswater aan. Dit door het opnemen en filteren van regenwater. Door het filteren worden alle slechte bacteriën uit het water gehaald. Dat gebeurt door de kokosvezels in de kokosnoot zelf. Zo krijg je een heel zuiver en steriel kokoswater, vol goed opneembare vitaminen en mineralen die door de kokosboom zelf in de kokosnoten geraken.

Kokoswater als perfecte alternatief voor frisdrank en sportdrank

Zuiver kokoswater is een perfect alternatief voor frisdrank. Het bevat maar half zoveel calorieën als de gemiddelde frisdrank. Dit maakt kokoswater een gezonde drank en ideaal alternatief voor frisdrank.

Ook sportdrank kan je eenvoudig door het gezondere kokoswater vervangen. De samenstelling van kokoswater zorgt ervoor dat het vocht in je lichaam veel sneller wordt aangevuld.

De smaak van kokoswater

Dit zuivere kokoswater, zonder toegevoegde aroma's, heeft een heel lichte kokossmaak. Het is voor veel mensen een perfect alternatief voor gewoon water, zonder een overheersende smaak.

Kokoswater gebruiken

Het is ideaal als dorstlesser of als drankje tussendoor. Drink het kokoswater zo of gebruik het in een smoothie voor een goede portie vitaliteit!

Samenstelling

100% puur, biologisch kokoswater. Zonder toegevoegde suikers of andere additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Kokoswater bio is minstens houdbaar tot 15-03-2022 (0.33l), 04-08-2022 (1l). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar