Koffiebloesem honing

Koffiebloesem honing

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Koffiebloesem honing

  • Fijne koffiesmaak
  • Donkerbruine zachte honing
  • Uit Mexico
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Milde honing van hoge kwaliteit

Onze koffiebloemhoning is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De koffiebloemhoning van Gekruid voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Aromatische smaakmaker

Deze donkerbruin gekleurde honing heeft een heerlijk matige en aromatische smaak. Hier proef je een zeer fijne koffiesmaak. Koffiestruiken bloeien uit tot een witte bloemenzee, waaruit bijen de nectar verzamelen en tot honing verwerken. De koffieplanten zorgen zo voor een extra inkomen voor heel wat landloze indo-huishoudens.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar