Mexico koffie capsules bio

Mexico koffie capsules bio

Mexico koffie capsules bio

  • Bio-degradabele capsules
  • Gourmand karakter
  • Eerlijke handel
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Eerlijk verhandelde bio-espresso koffie Mexico

Koffiekenners weten dat je voor de beste Mexicaanse  koffiebonen best terecht kan op iets lagere hoogte. Deze koffiebonen worden daar geteeld op verschillende kleinere organische plantages. Onze samenwerking met deze plaatselijke boeren gebeurt op basis van eerlijke handel.

Koffie met een Gourmand karakter!

Deze koffie heeft een lichte body en aciditeit. Die gaat gepaard met een licht rokerige smaak en toetsen van chocolade. Opvallend is de droge afdronk, een beetje zoals je dat ervaart met een kwalitatieve droge witte wijn. Echt zo'n koffie die iedereen lust.

Een optimale espresso

Onze Mexico single origin bio-koffie capsules herken je aan hun groene ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto, maar ook als lungo komt hij flink uit de verf. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Mexico koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 31-10-2021 (25pcs), 30-12-2021 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar