Indonesia koffie capsules bio

Indonesia koffie capsules bio

Indonesia koffie capsules bio

  • Zijdezachte smaak
  • 100% composteerbare capsules
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Indonesische biologische koffie met liefde geteeld

We kozen voor een groep plaatselijke boeren met een enorme liefde voor hun koffie, maar ook oog hebben voor mens, milieu en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Daarvoor kregen ze de UTZ-certificatie. Sulawesi is een Indonesisch eiland waar koffie voornamelijk wordt geteeld in het heuvelachtige midden.

Zijdezachte koffie met volle body

Deze zorgvuldig geteelde biologische koffiebonen hebben een zijdezachte smaak met volle body en een beperkte aciditeit. Verder staat deze koffie garant voor een kruidige smaakervaring met tonen van gerookte zwarte peper, kardemom en kaneel. Het is stiekem onze favoriet!

Capsules voor de Nespresso machine

Onze biologisch afbreekbare capsules zijn een goed alternatief om te gebruiken in de veelvoorkomende koffiemachines zoals deze van Nespresso.

Biologische koffie in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke biologische espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardige compost. Zo beheer je ook nog eens je eigen afval.

Een optimale espresso

Onze Sulawesi biokoffie capsules herken je aan hun paarse ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto. Als je wil, kan je je kopje voorverwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Indonesia koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 30-11-2021 (25pcs), 30-11-2021 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar