Indonesia koffie capsules bio

Indonesia koffie capsules bio

Indonesia koffie capsules bio

  • Bio-degradabele capsules
  • Zijdezachte smaak
  • Oog voor mens en milieu
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules voor Nespresso machines

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Een echte vondst: biologische koffie uit Sulawesi

Sulawesi is een Indonesisch eiland, waar koffie voornamelijk wordt geteeld in het heuvelachtige midden. We kozen voor een groep plaatselijke boeren die het goed voor hebben. Deze koffie is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Daarvoor kregen ze in de UTZ-certificatie.

Zijdezachte koffie-beleving                                                                                       

Deze zorgvuldig organische geteelde koffiebonen hebben een zijdezachte volle body, met beperkte aciditeit. Verder staat deze koffie garant voor een kruidige smaakervaring, met tonen van gerookte zwarte peper, kardemom en kaneel. Het is stiekem onze favoriet!

Een optimale espresso

Onze Sulawesi bio-koffie capsules herken je aan hun rode ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Indonesia koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 28-08-2020 (25pcs), 21-06-2020 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar