Kivu koffie capsules bio

Kivu koffie capsules bio

Kivu koffie capsules bio

  • Composteerbare capsules
  • Full body en fruitige smaak
  • Eerlijke handel
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Eerlijk verhandelde bio-espresso Kivu koffie

Vroeger was koffie uit de Congolese Kivu streek hoog aangeschreven.  De bodem in deze streek leent zich perfect om uitzonderlijke arabicakoffie te telen. Oorlog en geweld zorgden voor de teleurgang van de koffieteelt. Maar inmiddels hebben de lokale koffieboeren zich kunnen organiseren, en maken betere koffie dan ooit met gecertificeerde biologische werkwijzen.

We hebben een pareltje onder de Kivu koffies ontdekt in de streek rond Goma.  Deze koffiebonen worden daar geteeld op verschillende kleinere organische plantages. Onze samenwerking met deze plaatselijke boeren gebeurt op basis van eerlijke handel.

100% Arabica Koffie met een flinke body

Deze koffie heeft een flinke body en een schitterende aciditeit. Die gaat gepaard met toetsen van bessen en bloemen , en een opvallend lange afdronk.

Een optimale espresso

Onze Kivu koffie eco-capsules herken je aan hun lichtgroene ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto, maar ook als Italiaanse lungo komt hij flink uit de verf. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

De lekkerste bio koffie in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Kivu koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 30-05-2022 (25pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar