Kapha kruidenthee bio in theezakjes

Kapha kruidenthee bio in theezakjes

Kapha kruidenthee bio in theezakjes

  • Ayurvedische thee
  • Pittige, kruidige smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische Kapha kruidenthee zonder aromatische toevoegingen

Volgens de Ayurveda is iedere persoon een verwevenheid van de drie dosha's: Vat, Pitta en Kapha. De Ayurvedische traditie wil balans brengen tussen de drie dosha's. In iedere persoon is een van de drie dosha's dominant aanwezig. Voor elk type bieden wij een heerlijke biologische kruidenthee, zonder aromatische toevoegingen. 

Ben jij een Kapha type? Dan brengt deze thee jou weerstand, kracht, uithoudingsvermogen, geduld en evenwicht. Natuurlijk kan je de thee ook drinken voor de heerlijke kruidige tot pikante smaken.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze biologische Kapha kruidenthee zonder aromatische toevoegingen in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze kruidenthee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Kapha kruidenthee bio in theezakjes gebruiken

Laat de thee 7-10 minuten trekken in een kop kokend water.

Samenstelling

Ingrediënten: melisse, bessenblad, koriander, venkel, korenbloem, chili, kardemom. 100% biologisch, zonder aroma. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Kapha kruidenthee bio in theezakjes is minstens houdbaar tot 25-05-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar