Kaneelstokken kassie bio

Kaneelstokken kassie bio

Kaneelstokken kassie bio

  • Verwarmende Kassie kaneel
  • Voor bio kaneeldranken
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Verwarmend kassie kaneel

Kassie kaneel is een warm kruid dat veel gebruikt wordt in hartige gerechten in de Zuiderse en Oosterse keuken. Kassie kaneel is heerlijk bij rijst met kip (zoals het Indiase kip tandoori), vleesgerechten, Griekse Moussaka en in de hele Chinese keuken. Kassie kaneel kan ook gebruikt worden in zoete gerechten zoals appelmoes, pudding, rijstpap en gebak.

Tijdens koude winterdagen kan je je verwarmen aan heerlijk warme kaneeldranken zoals glühwein, grog, winterkoffies en winterthees of chocomelk met kaneel.

Kaneelstokjes van biologische teelt

Deze kaneelstokjes zijn van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. De kaneelstokjes zijn 100% natuurlijk, zonder additieven, of bewaarmiddelen.

Kassie kaneel gebruiken in de keuken

De stevige schors van kassie kaneel kan goed tegen lang verhitten. Voeg kassie kaneel stokjes toe aan stoofgerechten voor een lekkere zoete toets. Kassie geeft vlees en zuur (bv. gestoofde rabarber) een krachtige smaak.

Ook in het Oosten wordt kaneel veelvuldig gebruikt: het maakt deel uit van het bekende Chinese vijfkruidenpoeder en wordt verwerkt in Indiase curry's. Ook Afrikaanse gerechten, zoals tajines, bevatten het zoete kassie kaneel.

Gebruik

Gebruik van kaneelstokjes

Je kan een kaneelstok toevoegen aan rijst, peren, wok of tajines en laat het stokje meesudderen.

Tip: Heel leuk is ook om een kaneelstokje als roerstokje toe te voegen aan warme chocolademelk of glühwein.

Samenstelling

Kaneelstokjes van biologische teelt, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Kaneelstokken kassie bio is minstens houdbaar tot 31-03-2024 (100g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar