Kamille

Kamille

Kamille als rustgevende theeMatricaria recutita, echte of wilde kamille, kamillebloemen

(6)
  • Rustgevende kruidenthee
  • Voor alle leeftijden
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Rustgevende kamillethee

Kamille is een rustgevende, milde kruidenthee, geschikt voor alle leeftijden. Het heeft een zachte smaak die zeer toegankelijk is. Ook de geur is zacht en rustgevend. Onze kamille wordt geselecteerd op zuiverheid zodat we je een perfecte kwaliteit kunnen garanderen.

Gebruik van Kamille

Kamille thee

1 theelepel per kop; 10 minuten afgedekt laten trekken.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Kamille bloemen.

Bewaring en houdbaarheid

Kamille is minstens houdbaar tot 24-11-2020 (40g), 24-11-2020 (150g), 24-11-2020 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Goede kamille

Zeer goeie ervaringen met deze kamille. Ik ondervind absoluut niet hetzelfde probleem als Mieke. Ik gebruik deze filter.

door Ben

Een lekkere thee

De mooie losse bloemetjes ruiken al ontspannend wanneer je nog maar de pot openmaakt, ik zelf vul een speciaal thee 'zakje' op en dan in de thee pot, een hele dag lekkere thee heb ik dan!!! @ mieke, (wel al een tijdje geleden deze reactie) in de handel, ik weet niet, maar ik geloof zelfs hier bij pit&pit, zijn "zakjes" te koop die je kan opvullen, deze laten zeker niets door!!! Veel succes!

door Marc Bernard

lekkere thee

handige verpakking en lekkere thee

door rudi

heerlijke thee

Dit was mijn eerste bestelling. Was heel vlug geleverd. Bedankt. Heerlijke thee. S'avonds voor het slapengaan nemen we nu altijd een kop kamille thee. Lekker van smaak. Werkt rustgevend.

door sophie

losse kamille in katoenen zakje

het is beter een geen metalen zeefje te gebruiken , ik gebruik een katoenen zakje met een grote ring om in je theeglas te hangen. dit werkt goed. en dan kun je gerust losse kamille gebruiken .

door M. Aerts

Stukjes bloemetjes kamille in de thee

Als je losse kamille in een theezeefje of ei doet, zitten er in je theetas fijne kamillebloemetjes die door het zeefje komen. Ik heb al vanalles geprobeerd: zeefje, ei, theepot met filter, ... Niets is fijn genoeg om geen bloemetjes door te laten. Helaas, maar ik hou het liever op de gewone kamillezakjes want ik vind dat echt niet zo leuk om te drinken.
Verder wel mooie kwaliteit van kamille, ook de zakjesthee is goed.

door Mieke

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar