Jeneverbessen gemalen

Jeneverbessen gemalen

Jeneverbessen gemalen Juniperus communis

  • Kruidige, bitter-zoete smaak
  • Rechtstreeks te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gedroogde en gemalen jeneverbessen

Deze gemalen jeneverbessen zijn zuivere gedroogde en fijngemalen jeneverbessen. We voegen er verder niets aan toe. Dit jeneverbessenpoeder heeft een kruidige, houtachtige en bitterzoete smaak.

Gebruik

Voeg deze gemalen jeneverbessen rechtstreeks toe aan gerechten. De kruidige smaak van jeneverbessen is heerlijk bij rund, gehakt, gevogelte, lam, zuurkool of gerechten met appels. Je kan gemalen jeneverbes ook mengen met andere kruiden voor een rub of marinade voor vlees. 

Jeneverbes combineert lekker met de smaken van laurier en peterselie. Jeneverbes is ook gekend als basisingrediënt voor gin.

Je kan dit jeneverbessenpoeder ook mengen in vruchtensap, smoothies en andere drank. Of maak je eigen capsules met gemalen jeneverbes.

Samenstelling

Gedroogde, fijngemalen jeneverbessen. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Jeneverbessen gemalen is minstens houdbaar tot 30-09-2021 (60g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar