Jamaica Blue Mountain Wallenford koffie

Jamaica Blue Mountain Wallenford koffie

Jamaica Blue Mountain Wallenford Estate koffie

  • 100% arabica koffiebonen
  • Zijdezachte, zoete smaak
  • Intens aroma
  • Medium gebrand
  • Single origin
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

100% hele arabica koffiebonen met zijdezachte smaak

Onze Jamaica Blue Mountain koffiebonen van de Wallenford Estate behoren tot de meest gegeerde premium koffiebonen ter wereld. Deze hele arabica bonen hebben een zijdezachte, ietwat zoete smaak met subtiele hints van fruit, noten en chocolade. Jamaica Blue Mountain Wallenford koffie heeft een volle body en een intens aroma met florale, zoet-kruidige en nootachtige tonen.

Medium gebrande koffiebonen

Deze koffiebonen zijn medium gebrand. Hierdoor krijg je een volle, zachte en niet-bittere koffie met een lichte aciditeit.

Single origin koffiebonen uit de Jamaicaanse Blue Mountains

Deze 100% single origin koffiebonen worden geteeld in de majesteuze Blue Mountains in het oosten van Jamaica. De koffieplanten groeien daar op 900 tot 1700m hoogte in een rijke bodem, in een koel en nevelig klimaat met veel regenval. Dit zorgt voor harde, geconcentreerde koffiebonen van premium kwaliteit.

Kwaliteitsvolle bonen uit de Clydesdale regio

De Clydesdale Estate werd aan het eind van de 18de eeuw opgericht door de Britse Dr. Colin McClarty. Dit was een van de eerste koffieplantages in Jamaica die koffie voor commerciële doeleinden cultiveerde en exporteerde. Al snel volgden boeren in de omgeving van de Clydesdale Estate het voorbeeld van Dr. McClarty. De Clydesdale Estate is de dag vandaag niet meer actief. Gelukkig bewaarden de koffieboeren in de Clydesdale regio de kennis en kunde van deze eeuwenoude koffieplantage. Zo zijn koffiebonen uit de Clydesdale regio ook nu nog gekend als koffiebonen van uitzonderlijke kwaliteit.

Samenstelling

Hele arabica koffiebonen van de Wallenford Estate in Jamaica. Medium gebrand. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Jamaica Blue Mountain Wallenford koffie is minstens houdbaar tot 25-06-2022 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar