Jong jackfruit op water

Jong jackfruit op water

Jong jackfruit op waterArtocarpus heterophyllus

  • Vegan vleesvervanger
  • Zonder suiker
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Jong jackfruit op water

Onze stukjes jonge Sri Lankese jackfruit zijn biologisch en 100% natuurlijk. De jackfruit is geteeld zonder gebruik van genetisch gemanipuleerde gewassen. We wassen, pellen, ontpitten en versnijden de jackfruit om hem te bewaren in gezouten water met een scheutje limoensap. Dat maakt de vrucht bijzonder geschikt als vegan vleesvervanger.

Grootste vrucht ter wereld

Een jackfruitboom kan in een seizoen meer dan honderd vruchten voortbrengen. Die vruchten horen dan ook nog eens tot de grootste ter wereld. Ze kunnen tot 35 of zelfs 40kg wegen. Dat wil je niet op je hoofd krijgen!

Natuurlijke variatie tussen de verschillende stukjes jackfruit is mogelijk omdat het hier gaat om een natuurproduct dat afhankelijk is van lokale weersomstandigheden en precieze kweekcondities.

Gebruik

Gebruik jackfruit als vleesvervanger. Draineer de jackfruit stukjes en spoel ze even onder stromend water. Marineer jackfruit in barbecuesaus, olie, salsa of een Italiaanse dressing voor ongeveer 30min. Bak eventjes. Je kan de jackfruit ook in kleinere stukjes snijden en toevoegen aan pasta- en rijstsauzen, chiligerechten en soepen.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Jong jackfruit, zeezout, limoensap. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Jong jackfruit op water is minstens houdbaar tot 11-07-2020 (400g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Jong jackfruit op water

Voedingswaarde per 100g
Energie359 kJ
Energie89 kcal
Koolhydraten19.5g
Eiwitten1.5g
Vetten0.2g
Vezels6g
Natrium840mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar