Hop

Hop

Hop als thee of voor een hopkussenHumulus lupulus, hopbellen

(5)
  • Als thee of in een hopkussen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Natuurlijk gedroogde hopbellen zonder toevoegingen

Onze hopbellen of hopbloemen zijn natuurliijk gedroogd en 100% puur, zonder toegevoegde stoffen. Analyses waarborgen een kwaliteitsvol product, geschikt voor o.m. thee en een hopkussen.

Gebruik van Hop

Thee van hopbellen

Overgiet 1 eetlepels gekneusde hopbellen met een kop kokend water en laat 10 minuten trekken. Drink tot 3 keer per dag of voor het slapen gaan.

Hopkussen met lavendel

Voor een kussensloop van 32 x 23 cm: ca. 100g hopbellen en 100g lavendel. Leg het kussen onder of naast je hoofd.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Gedroogde hopbloemen

Bewaring en houdbaarheid

Hop is minstens houdbaar tot 23-02-2021 (75g), 20-03-2021 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

sterke geur maar doet wel zijn werk

Toen ik de verpakking opende was ik effe zo van "phew dat ruikt sterk" maar heb net zoals velen er een kussen mee opgevuld (met een dosis lavendel om de reuk aangenamer te maken) en mijn moeder slaapt, hopelijk, weldra stukken beter ('t kussen ligt onder de kerstboom) 't feit dat ik slaperig werd tijdens het maken ... is toch al een goed teken

door Fiona

Goed voor een hop/lavendel kussen

Ik had binnen enkele dagen mijn bestelling binnen. Van zowel deze hop als lavendel heb ik een kussen voor mezelf gemaakt en 1 voor mijn moeder. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit top vind, het kussen ruikt ook heerlijk! van alleen het maken van een kussen werd ik al rustig haha. Zeker de moeite waard om ook eens te proberen voor hen die het nog nooit gemaakt hebben, een lavendel hop kussen. De kruiden kwamen goed verpakt aan.

door Lisanne

Beter slapen

wij hebben de bestelling in goede orde ontvangen en zijn tevreden over de hop. Mijn moeder zegt echt beter te slapen met het kussentje met hopbellen naast het hoofdkussen :)

door Pauline

Beter slapen

Met het hopkussen slaap ik beter. Ik zet ook thee van de hop en drink elke avond. Ik slaap toch al beter.

door Itta

Hopkussen gemaakt

Ik heb onlangs een hopkussen gemaakt met hop en lavendel. Ik leg dat nu onder mijn hoofd omdat ik hoorde dat bij warmte de hop beter zijn werk zou doen. Ik slaap nog steeds niet heel goed, al moet ik wel zeggen dat ik rustiger ben 's nachts en me minder opjaag omdat ik wakker lig. Dat deed ik vroeger wel, dus het helpt me wel iets. Ik hou het in ieder geval vol, baat het niet dan schaadt het niet, en me wat minder druk maken draagt ook al bij tot wat extra rust.

door Marianne

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar