Hoe werken wij?

Onze cultuur en kernwaarden

Binnen Pit&Pit hanteren we 3 kernwaarden. Binnen ons hele team en onze hele werking kom je deze waarden tegen.

Vriendelijkheid en waardering
Verantwoordelijkheid
Denken als klant

Naast onze 3 belangrijkste kernwaarden hebben we nog een duidelijke manier van werken:

Innovatie

Wij innoveren om het boeiend te houden. We houden van vernieuwen. We krijgen energie van het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Bij Pit&Pit is innovatie niet zomaar een mooi woord dat ingekaderd tegen de muur hangt, maar zit het in alles wat we doen, in hoe we denken en de beslissingen die we nemen.

Werken bij Pit&Pit betekent werken in een steeds vernieuwend bedrijf dat niet steeds achter de feiten aan holt. Er is geen ruimte voor saaie, terugkerende administratieve handelingen, want alles wordt tot in het diepste geautomatiseerd en geoptimaliseerd waardoor je steeds bezig kan zijn met hetgeen waar je energie van krijgt.

Focus

We werken met duidelijke doelen en heldere doelstellingen. Er is steeds een focus die we heel goed vasthouden. Ook tijdens het ontdekken van nieuwe mogelijkheden of bij het creatief zoeken naar oplossingen om de beleving voor onze klanten steeds weer te verbeteren. Zo bereiken we sneller doelstellingen en kunnen we sneller genieten van het resultaat van al onze inspanningen.

Waarmee zijn we nu bezig?

We zijn continu bezig met het verbeteren van de beleving van onze klanten. Vernieuwen van verpakkingen, verbeteren van onze impact op het milieu, sneller en beter met klanten communiceren, refactoring van code, onze medewerkers meer mogelijkheden geven om het beste uit zichzelf te kunnen halen, ...

Zo dragen onze Pit&Pit producten mee bij tot kennismaken met meer verschillende smaken en kleuren, gezelligheid met vrienden en familie, nostalgie naar vakantie, geloof in een betere wereld, hoop op een betere gezondheid...

Werk je bij Pit&Pit... ?

...dan heb je boeiende projecten om samen met een gemotiveerd team en/of alleen aan te werken. We bieden je de kans en ruimte om je verder te ontwikkelen op diverse gebieden. Je groeit en je mening is van groot belang.

Je werkt in een vernieuwend bedrijf dat niet steeds achter de feiten aan holt. Er is geen ruimte voor saaie, terugkerende administratieve handelingen, want alles wordt tot in het diepste geautomatiseerd en geoptimaliseerd waardoor je steeds bezig kan zijn met je hoofdjob.

Pit&Pit werkt met een eigen IT-systeem waardoor alles mogelijk is. Je volledige werkruimte op het scherm kan volledig naar jouw hand worden gezet. Elke handeling die te veel of overbodig is, kan worden geschrapt.

Wij denken steeds vanuit de klant. Wat zou jij als klant anders willen, leuker vinden, lekkerder vinden, makkelijker vinden... Je start steeds van hieruit.

Wie werkt bij Pit&Pit?

Je werkt bij Pit&Pit als je:

  • Een toptalent bent
  • Uitblinkt in 1 of meerdere zaken
  • Houdt van afwisseling
  • Een uitgebreide interesse hebt en leergierig bent
  • Snel nieuwe dingen oppikt
  • Bruist van energie, positief en enthousiast bent
  • Vlot, open en eerlijk communiceert
  • Geniet van een enorm gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Een minimum diploma hoger onderwijs hebt
  • Je medemensen respecteert en waardeert

Nog vragen of opmerkingen?

Onze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk elke stap in de werking van Pit&Pit is. Van aankoop over verpakken en verzenden tot de foto's op onze website, alles moet duidelijk en perfect zijn. Alleen zo kunnen we je geven wat je verwacht: een smaakvol en krachtig product dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze werking, onze website of een van onze producten? Laat het ons zeker weten. Wij laten ons graag door jou inspireren!

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar