Himalayazout fijn

Himalayazout fijn

Himalayazout fijn

  • Ongeraffineerd mineraalzout
  • Verfijnde, zachte smaak
  • Uit het Himalayagebergte
  • Veelzijdig te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ongeraffineerd mineraalzout uit het Himalayagebergte

Ons Himalayazout is een ongeraffineerd en zuiver mineraalzout uit het Himalayagebergte. Door de aanwezigheid van natuurlijke mineralen zoals koper en ijzer krijgt dit zout een mooie roze kleur. Himalayazout heeft een verfijnde, milde smaak. Dit Himalayzout is fijn gemalen en ondergaat verder geen enkele bewerking.

Overblijfsel van een oeroude zee

Himalayazout is het overblijfsel van een oeroude zee. Over de eeuwen heen verdampte het water van deze oerzee en liet ze puur, onvervuild zout achter. Dit halietzout of steenzout bleef gedurende duizenden jaren verborgen voor de beschaafde wereld onder het majesteuze Himalayagebergte.

Zorgvuldige delving en verwerking in de Kehwra zoutmijn

De Kehwra zoutmijn is een grote zoutmijn in het noordwesten van Pakistan. Met veel zorg en kunde worden grote brokken Himalayazout hier aan de voet van het Himalayagebergte gewonnen. Men selecteert de brokken ter plaatse op kwaliteit. Daarna wordt het Himalayazout gemalen en onmiddellijk verpakt. Het resultaat is natuurlijk en onbewerkt Himalayazout, volledig vrij van toevoegingen.

Gebruik

Door de verfijnde, zachte smaak, is Himalayazout heel veelzijdig te gebruiken. Je kan het zowel in hartige als in zoete gerechten verwerken. De korreltjes kunnen net iets groter zijn dan dat je gewoon bent van fijn keukenzout.

Strooi het tussen duim en vingers over gerechten tijdens het bereiden of nadat ze klaar zijn.

Samenstelling

Fijn gemalen Himalayazout uit Pakistan. De stukjes kunnen net iets groter zijn dan dat je gewoon bent van fijn keukenzout. Ongeraffineerd, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Himalayazout fijn is minstens houdbaar tot 05-10-2024 (250g), 05-10-2024 (1.6kg), 15-10-2024 (3.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar