Hazelnoten- & Amandeldrink

Hazelnoten- & Amandeldrink

Hazelnoten- & Amandeldrink

  • Rijst, hazelnoten en amandelen
  • Overal te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Licht romige drank met natuurlijk zoete smaak

Deze drank is de combinatie van rijstmelk met hazelnotenmelk en amandelmelk. Het geeft een licht romige en verfrissende drank met een natuurlijk zoete smaak. Je gebruikt het in shakes, smoothies, desserts, bij het bakken, in soepen en sauzen. Maar je geniet ook heerlijk van een glas heerlijke, koude hazelnoten & amandeldrink of bij je favoriete ontbijtgranen.

Gezond alternatief voor koemelk

Deze hazelnoten & amandeldrink is een zeer gezond alternatief voor koemelk. Het is volledig zonder lactose en bevat minder dan 5 % vet. De amandelnoten en hazelnoten geven de rijstdrank een heerlijke smaak en met het snufje vanille is het een ideale dorstlesser.

Samenstelling

Water, rijst (16%), hazelnoten (1,2%), zonnebloemolie, amandelen (0,5%), gerst (0,1%), natuurlijk vanille-aroma, zeezout.

Zonder lactose, minder dan 5% vet.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Hazelnoten- & Amandeldrink

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten, zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar