Havsnø zoutvlokken

Havsnø zoutvlokken

Havsnø zoutvlokken

  • Zachte, heldere smaak
  • Delicate, knapperige textuur
  • Uit de Noorse Zee
  • Geliefd bij topchefs
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Pure zoutvlokken uit de Noorse Zee

Deze Havsnø zoutvlokken zijn afkomstig van het afgelegen eiland Gossa, in het westen van Noorwegen. Het zeezout wordt hier op traditionele wijze gewonnen door een klein familiebedrijfje. Het zuivere, koude water van de Noorse Zee zorgt voor een bijzonder puur en kwaliteitsvol zeezout, vrij van vervuiling.

Sneeuw van de zee

'Havsnø' betekent sneeuw van de zee. Deze naam verwijst naar de delicate, knapperige textuur van de witte Havsnø zoutvlokjes. In je mond smelten ze als sneeuw op je tong. Havsnø zeezout heeft een zachte, heldere smaak die de andere smaken in je gerechten uitdiept. Deze zoutvlokken zijn geliefd bij topchefs over de hele wereld.

Gebruik

Strooi Havsnø zoutvlokken heel of verkruimeld over gerechten voor het opdienen. Of serveer het in een schaaltje aan tafel. Heerlijk op groene salades, rauwe of gegrilde groenten, vis, pasta en sappige rundssteak. Voor een echte Scandinavische klassieker, strooi je dit zout over gekookte nieuwe aardappelen met boter of een goede olijfolie en niets anders.

Samenstelling

Hele Havsnø zoutvlokken. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Havsnø zoutvlokken is minstens houdbaar tot 17-09-2024 (100g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar