Habanero Red Savina stukjes

Habanero Red Savina stukjes

Habanero Red Savina stukjes

  • Tropisch, fruitig aroma
  • Gebruiksklare chilistukjes
  • Scoville 5/5 heel heet
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zet je gerechten in vuur en vlam met Habanero chilipepers

Habanero chilipepers behoren tot de meest pikante chilipepers ter wereld. Met een Scoville score van 5/5 is de Habanero een van de heetste chilipepers in ons assortiment. Naast een bijzondere heetheid, heeft deze chilipeper een fruitig, tropisch aroma.

Red Savina

"Habanero' kan vertaald worden als 'afkomstig uit Havana', dus soms wordt ten onrechte aangenomen dat Habanero's uit Cuba komen. Bovendien is "habanero" een vezamelnaam, er zijn erg veel varianten en subsoorten, naargelang de subsoort.

Deze Habanero Red Savina wordt geteeld in Mexico, en behaalt  200.000-250.000 Scoville units. In de Verenigde Staten en Mexico ( de Tex-Mex  keuken) wordt de Red Savina vooral gebruikt voor vurige sauzen en salsa's. 

Gebruik van Habanero chilipeper

Gebruik onze handige gedroogde Habanero chilistukjes om Mexicaanse salsa's, pikante sauzen of saladedressings extra pit te geven. Dankzij deze gebruiksklare chilistukjes hoef jij je niet te wagen aan het snijden van deze bijzonder pikante peper. Je verwerkt de chilistukjes rechtstreeks in gerechten. Gebruik steeds met mate en voeg beetje bij beetje toe.

Samenstelling

Gedroogde, gesneden Habanero Red Savina chilipeper.

Bewaring en houdbaarheid

Habanero Red Savina stukjes is minstens houdbaar tot 01-10-2022 (50g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar