Guatemala Maragogype koffie

Guatemala Maragogype koffie

Guatemala Maragogype koffie

  • Bijzonder grote arabica boon
  • Heldere, evenwichtige smaak
  • Intens aroma
  • Van nature weinig cafeïne
  • Medium-light gebrand
  • Single origin
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Grote Maragogype koffiebonen met zachte, heldere smaak

Onze Guatemala Maragogype koffiebonen zijn bijzonder grote arabicabonen met een zachte, evenwichtige smaak. Door hun uitzonderlijke grootte, zijn deze bonen gekend als olifantenbonen. Maragogype koffiebonen hebben een milde, heldere smaak met een lichte zurigheid en een aangename zoetheid. Maragogype koffie heeft een intens, aroma en bevat van nature weinig cafeïne.

Medium-light gebrande koffiebonen

Door de koffiebonen medium-light te branden, krijgen ze een evenwichtige smaak en mooie lichtbruine kleur. Medium-light gebrande bonen zijn minder zuur dan licht gebrande bonen, maar bewaren wel een frisse, heldere smaak.

Superieure Maragogype bonen uit Guatemala

Maragogype koffiebonen werden voor het eerst ontdekt in de gemeente Maragogipe, in het westen van Brazilië. Vandaag de dag worden ze ook op andere plaatsen in Latijns Amerika geteeld. Door een lage opbrengst en eerder milde smaak, kiezen boeren vaak voor meer rendabele en krachtige koffievariëteiten. Hierdoor is de Maragogype boon heel exclusief. Onze bonen komen uit Guatemala. De grote hoogte, het warme klimaat en de vruchtbare grond zorgen hier voor Maragogype koffiebonen van superieure kwaliteit.

Samenstelling

Hele arabica koffiebonen uit Guatemala. Medium-light gebrand. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Guatemala Maragogype koffie is minstens houdbaar tot 18-03-2022 (1kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar