Groene peper

Groene peper

Groene peper Piper nigrum

  • Milde, frisse smaak
  • Veelzijdig te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuivere hele groene peperbollen

Groene peper wordt gemaakt door de peperbessen jong en onrijp te plukken. Hierdoor heeft groene peper een frisse, milde smaak. Onze hele groene peperbollen zijn 100% zuiver en vrij van additieven.

Milde smaakmaker

Groene peper is een heerlijk milde smaakmaker op pepersteak of in pepersaus. Daarnaast combineert deze peper goed met kip, eieren, vis, varkensvlees, salades, soep, aardbeien en tomaten. Groene peper is een veelvuldig gebruikt ingrediënt in de Franse keuken en Zuid-Aziatische curries.

Groene peper is te zacht om te malen in de pepermolen. Plet de bolletjes met een breed mes of vijzel.

Samenstelling

Zuivere hele groene peperbollen.

Bewaring en houdbaarheid

Groene peper is minstens houdbaar tot 01-05-2023 (60g), 01-05-2023 (150g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Pepersteak

Wrijf beide kanten van 6 steaks in met olijfolie en dan met een mengeling van 4 el gehakte groene peperkorrels, snuifje gemalen piment en 4 el gemalen zwarte peper. Leg bedekt 4 uur in de koelkast. Bestrooi de steaks met een snuifje zeezout aan alle kanten. Grill de steaks naar voorkeur. Leg ze 5-7 min. op verwarmde schaal. Bestrooi steaks met 1 el rozemarijn.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar