Groene thee tropical in theezakjes

Groene thee tropical in theezakjes

Groene thee tropical in theezakjes

  • Frisse, zoete ananassmaak
  • Composteerbare theezakjes
  • Milde groene Sencha thee

Tropische groene thee

Met deze milde groene thee met de frisse en zoete smaak van echte ananas, haal je de tropen in huis. Een heerlijke thee voor een gevoel van vakantie, het hele jaar door. Onze groene thee tropical is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. Je drinkt de thee lekker heet, of als verfrissende ijsthee.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als losse thee

Onze groene thee tropical in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus deze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Groene thee Tropical bereiden

Laat de thee enkele minuten in heet water trekken en proef. Indien de thee niet sterk genoeg is, laat je deze 30 seconden langer trekken.

Samenstelling

Groene Sencha thee, natuurlijk aroma, safloerbloesem, zonnebloembloesem. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee tropical in theezakjes is minstens houdbaar tot 20-10-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar