Groene thee Sencha bio in theezakjes

Groene thee Sencha bio in theezakjes

Groene thee Sencha bio in theezakjes

  • Bio Sencha thee
  • Plastic vrije builtjes
  • Milde smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bio groene thee in composteerbare builtjes

Sencha is een populaire groene thee van gestoomde theebladeren die in de lengte worden opgerold. Deze langwerpige grasgroene theebladeren geven een licht kopje met een milde, frisse smaak. Onze biologische Chinese Senchathee is 100% zuiver en natuurlijk, zonder toegevoegde aroma's, herbiciden of pesticiden. Zo kan je de hele dag zorgeloos genieten van deze zachte groene thee.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. Geen plastic meer in je kop, minder plastic in het milieu.

Net zo vers als losse thee

Onze groene Senchathee in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Wij maken immers onze theebuiltjes zelf in onze eigen productieruimte, waar we ook onze losse thee verpakken.  

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal  bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Zuivere biologische Sencha thee, zonder aroma's of toevoegingen. Theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee Sencha bio in theezakjes is minstens houdbaar tot 02-06-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar