Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes

Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes

Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes

  • Lekkerste groene thee ter wereld
  • Sterke, subtiel pikante smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Sencha Gyokuro van topkwaliteit

Onze Sencha Gyokuro is een zuivere thee, zonder toevoegingen of aroma's. De thee smaakt sterk met een subtiel pikante toets. De groene thee Sencha Gyokuro wordt als de lekkerste groene thee ter wereld beschouwd.

De Juwelendauw onder de groene thees

Deze Chinese groene thee kwam oorspronkelijk uit Japan. Deze groene thee groeit 3 weken in de schaduw en onderscheidt zich van gewone Sencha, die in de zon groeit. Omwille van de schaduwgroei en de smaragdgroene kleur wordt deze thee Gyokuro, letterlijk "Juwelendauw" genoemd en geprezen onder theekenners. Dit type thee is dé thee bij uitstek voor een Japans thee ritueel.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes gebruiken va

Laat de thee 1-3 minuten trekken op 75 à 80°C

Samenstelling

Pure groene thee Sencha Gyokuro bladeren uit China, vrij van toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee Sencha Gyokuro in theezakjes is minstens houdbaar tot 17-11-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar