Groene thee perzik bio in theezakjes

Groene thee perzik bio in theezakjes

Groene thee perzik bio in theezakjes

  • Milde Sencha thee
  • Zoete-fruitige smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische groene thee met fruitige smaak

Onze groene thee perzik is een melange van milde groene Sencha thee en de zoete, fruitige smaak van perzik. Deze thee is biologisch en 100% natuurlijk, dus vrij van pesticiden, herbiciden en additieven.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze groene thee perzik bio in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Groene thee perzik bio gebruiken

Laat de thee 2-3 minuten trekken in een kop warm water (75° C).

Samenstelling

Groene thee Sencha, natuurlijk aroma, goudsbloem, abrikoos, van Biologische teelt. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar