Groene thee Japan Matcha bio

Groene thee Japan Matcha bio

Groene poederthee Japan Matcha bio

  • Zuivere, milde groene poederthee
  • Alle werkzame bestanddelen van groene thee
  • Theeceremonie kwaliteit
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Hoogste kwaliteit Japan Matcha poederthee

Onze Japan Matcha groene thee bevat door zijn hoge kwaliteit alle werkzame bestanddelen van groene thee in de hoogst mogelijke concentratie. Deze Matcha groene thee bevat een hoge concentratie aan polyfenolen die het lichaam beschermen.

Deze matcha is afkomstig van de Nishio Region in Aichi (ca. 35km ten zuid-oosten van Nagoya). We werken al jaren samen met dezelfde producent die deze bijzondere en uitstekende Matcha rechtstreeks laat telen zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Deze Matcha thee is van theeceremonie kwaliteit (de hoogste kwaliteitsgraad).

Milde Japan Matcha

Onze Japan Matcha thee is groene poederthee met een milde smaak. Matcha thee wordt traditioneel klaargemaakt met een bamboe-klopper om het poeder goed op te lossen. Door deze typische klopper maak je de thee wat romig en schuimig. Mmm!

Ontdek zelf de fijne aroma's die zo kenmerkend zijn voor het fijne Matcha poeder. De Matcha groene thee wordt in Japan gebruikt bij de Japanse theeceremonie. Zoals de meeste kwaliteitsthees van Japan is ook deze Japan Matcha van de allerbeste kwaliteit.

Traditionele bereiding van Matcha thee

Dit fijne, groene poeder wordt gebruikt voor de traditionele bereiding van een Japanse theeceremonie. Doe een afgestreken theelepel Matcha poeder in een kom, voeg gekookt water van ong. 80°C toe en schuim op met een matcha klopper.

Gebruik van Groene thee Japan Matcha bio

Gebruik een kwart tot een halve theelepel per kop voor milde tot sterke groene thee.

Samenstelling

100% biologische Matcha poeder thee.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar