Groene thee Gunpowder in theezakjes

Groene thee Gunpowder in theezakjes

Groene thee Gunpowder in theezakjes

  • Sterke smaak
  • Composteerbare theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Traditionele Chinese groene thee

Deze China Gunpowder dankt zijn ongewone naam aan de speciale verwerking. De bladeren worden voor het drogen voorzichtig in balletjes gerold. Deze thee deed de Britse soldaten denken aan munitie en dus kreeg de thee de naam Gunpowder (buskruit). Deze "groene parels" van Zheijang geven een typische sterke, pittige smaak. 

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als losse thee

Onze Chinese Gunpowder in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Samenstelling

Authentieke China gunpowder thee. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee Gunpowder in theezakjes is minstens houdbaar tot 31-08-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar