Groene thee citroen in theezakjes

Groene thee citroen in theezakjes

Groene thee citroen in theezakjes

  • Met citroenschil en citroengras
  • Plastic vrije builtjes
  • Zachte groene Sencha thee
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Groene thee met echte citroen in composteerbare theezakjes

Onze frisse groene thee citroen is een mengeling van milde groene Sencha en echte stukjes citroenschil en citroengras. Deze groene thee is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. Een mooie verfrissende thee om de hele dag door van te genieten, zowel heet als ijskoud!

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als losse thee

Onze groen thee citroen in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Wij maken immers onze theebuiltjes zelf in onze eigen productieruimte, waar we ook onze losse thee verpakken.  

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal  bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Groene Sencha thee, citroenschil, citroengras, natuurlijk citroenaroma. Theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee citroen in theezakjes is minstens houdbaar tot 24-07-2021 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar