Groene jalapeno chilipeper

Groene jalapeno chilipeper

Groene jalapeno chilipeper

  • Middelscherpe peper
  • Bijzondere smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Groene jalapeno peper

De groene jalapeno peper is een onrijpe peper. Hierdoor smaakt deze peper ietsje milder dan zijn rode variant. Deze Mexicaanse peper heeft een zeer unieke smaak. Het is een ideale peper voor al je gerechten. Dit omdat deze peper smaak toevoegt, zonder overdreven pikant te zijn. Hij scoort tussen de 2500 en de 8000 wat betreft schepte op de scovilleschaal.

Van jalapeno naar chipotle

De jalapeno chili peper heeft een zeer dikke vruchtwant. Hierdoor is het moeilijker om deze te drogen. Wanneer de chilipepers geplukt worden, gaat men ze vaak roken en drogen boven hardhout. Dit worden dan de chipotle pepers.

Gebruik van de gemalen jalapeno

Je strooit wat jalapeno peper in je salsa of nacho's. Geef extra smaak met deze jalapeno peper door hem toe te voegen aan soep, stoofschotels of pizza's. Jalapeno's combineren heerlijk met kaas.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Ingrediënten: gedroogde groene jalapeno chilipeper.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar