Granaatappel melasse

Granaatappel melasse

Granaatappel melasse

  • Zoetzure smaak
  • Zuivere siroop
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Pure granaatappel melasse van hoge kwaliteit

Deze granaatappel melasse is geproduceerd door de Menhem vestiging in het dorp Zakroum met uitzicht op de Middellandse Zee in Noord-Libanon. Dit familiebedrijfje is in Libanon bekend als een leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit.

Granaatappel melasse: de lekkere siroop

Granaatappel melasse of melosse is de siroop van granaatappels. Granaatappel melasse verkrijg je door granaatappelsap langzaam in te koken tot er een kleverige siroop ontstaat. Deze granaatappel siroop is zeer populair in het Midden-Oosten en kent ook hier bij ons een opmars. De smaak is een beetje zoet met zuur gemengd. Het heeft wat weg van citroensiroop, appelstroop of balsamicoazijn.

Granaatappel melasse gebruiken

Granaatappel melasse met zijn unieke zoetzure smaak is heerlijk in dressings en hartige gerechten. Probeer het eens als marinade voor vlees, kip, zwaardvis en tonijn. Of zoals in het Midden-Oosten bij gebraden eend of gebraden kip. Ook is deze granaatappel melasse bijzonder in desserts, likeur en om sorbets te maken.

Samenstelling

100% natuurlijke pomgranaatappel melasse.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Granaatappel melasse

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar