Geroosterd sesamzaad bio

Geroosterd sesamzaad bio

Geroosterd sesamzaad bio

  • Niet gepeld
  • Sterke, nootachtige smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ongepelde, geroosterde sesamzaadjes

Onze geroosterde sesamzaden zijn de ongepelde sesamzaadjes die geroosterd worden. De smaak van ongepeld sesamzaad is meer uitgesproken en krachtiger dan die van gepeld sesamzaad. Het is nootachtig met een knapperige textuur. Ons geroosterde sesamzaad wordt biologisch geteeld. Dit geroosterde sesamzaad is volledig vrij van toevoegingen.

Het juiste bio sesamzaadje is super gezond, kies kwaliteit

Kwaliteitsvolle biologische sesamzaadjes zijn super gezond. Speur het internet af en je vindt gigantisch veel informatie over de gezonde werking van sesamzaad. Het lijkt wel tegen alles te helpen en zit boordevol werkzame inhoudsstoffen. Maar dit is enkel op voorwaarde dat je kiest voor een zeer goede kwaliteit van zaadjes en daar loopt het soms wel eens fout. 

Kies voor de beste kwaliteit van sesamzaad en je gezondheid krijgt een mega boost. Het leuke aan sesamzaad is dat je het werkelijk overal in kan gebruiken. Wij gaan steeds voor de allerbeste kwaliteit voor jouw gezonde en lekkere keuken.

De zaad die de noot vervangt bij notenallergie

Heb je zelf een notenallergie of kook je voor iemand met een notenallergie, dan biedt dit geroosterde sesamzaad hulp bij uitstek. Door de uitgesproken notensmaak kan sesamzaad eenvoudig alle noten vervangen in je gerechten waar je met noten werkt. Zo kunnen ook personen met een notenallergie een geweldige smaakbeleving ervaren van jouw heerlijke gerechten.

Geroosterd, biologisch sesamzaad gebruiken

Sesamzaadjes zijn het basisingrediënt van de populaire saus tahin uit het Midden-Oosten. Je kan ze ook gebruiken om smaak te geven aan brood, koekjes en ander gebak. Of sprenkel wat geroosterde sesamzaadjes over een frisse salade.

Samenstelling

Geroosterde, ongepelde sesamzaadjes uit biologische teelt. 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Geroosterd sesamzaad bio is minstens houdbaar tot 30-12-2022 (125g), 30-08-2022 (300g), 30-12-2022 (900g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Geroosterd sesamzaad bio

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: sesam. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar