Gerookte knoflook

Gerookte knoflook

Gerookte knoflook

  • Ambachtelijk gerookt
  • Verfijnde smaakbeleving
  • Duizendpoot in de keuken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ambachtelijk gerookte Knoflook

Deze knoflook hebben we met de hand gerookt op beukenhout op de traditionele manier. Dat resulteert in milde, zoetige aroma's en een aangename rokerige noot die de  knoflook nog zoveel aangenamer maakt. Door het roken wordt de knoflook amberkleurig en krijgt het product een zeer verfijnde smaak. De knoflook is gesneden tot een fijn granulaat van 1 tot 3 mm. 

Knoflook, de gezonde smaakmaker

Knoflook is een van de meest populaire smaakmakers ter wereld. De aromatische, doordringende smaak en geur komt door de essentiële, sterk zwavelhoudende oliën in de plant.  

Gerookte knoflook in de keuken

Gerookte knoflook is een duizendpoot in de keuken en kan op vele manieren worden gebruikt. Salades, soepen en sauzen, vleesgerechten, groenteschotels en stoofschotels, barbecuesauzen, zeevruchten of een zelfgemaakte knoflookboter werk je met gerookte knoflook op tot een heel bijzondere smaakbeleving.

Samenstelling

Knoflook, ambachtelijk gerookt op beukenhout, zonder enige additieven of bewaarmiddelen

Bewaring en houdbaarheid

Gerookte knoflook is minstens houdbaar tot 01-03-2023 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar