Gerookt parelzout

Gerookt parelzout

Gerookt parelzout

  • Unieke parelvorm
  • Uit zuiver Antarctisch zeewater
  • Gerookt op beukenhout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Uniek parelzout uit de kust van Namibië

Ons parelzout wordt gewonnen uit zuiver Antarctisch diepzeewater langs de kust van de Namib woestijn. Dit zeezout krijgt haar unieke, parelachtige vorm door het samenspel van een krachtige zuidwestenwind, de hete Afrikaanse zon en de zachte golven van de Atlantische Oceaan. Ons Afrikaans parelzout is 100% natuurlijk en helemaal vrij van toevoegingen.

Gerookt op beukenhout

Om de parels te verfijnen, roken we deze zoutparels met zuiver beukenhout zonder onderbreking gedurende ongeveer 7 volle dagen. Daardoor krijgen ze een mooie beige kleur en een intensief rookaroma.

Gerookt parelzout gebruiken

De gerookte zoutparels zijn bijzonder geschikt voor de zoutmolen. 

Door hun rokerige, bijna ham-achtige smaak kunnen de zoutparels op vele manieren in de keuken worden gebruikt. Met name in de veganistische en vegetarische keuken biedt dit rookzout een uitstekende mogelijkheid voor nieuwe smaaknuances en dus meer variatie in de bereiding van maaltijden.

Samenstelling

100% natuurlijk parelzout zonder toevoegingen, gerookt op beukenhout.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar