Gember stukjes klein

Gember stukjes klein

Gember stukjes klein Ginger, Djahé

  • Zacht, warm en kruidig
  • Handig alternatief voor verse
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Handig alternatief voor verse gember

Deze kleine gemberstukjes zijn een handig alternatief voor verse gember in gerechten. Gedroogde gember bewaart langer dan verse gember. Je moet ook niet meer schillen en snijden. De smaak van deze gedroogde gember is net als verse gember zacht, warm en kruidig. Deze kleine, gedroogde gemberstukjes zijn 2-3 mm lang, natuurlijk gedroogd en vrij van toevoegingen.

Een favoriet in vele keukens

Gember is een onmisbaar ingrediënt in Oosterse keukens. In Zuid-Oost Azië gebruikt men gember bij vis en in Japan bij sushi. Gember is ook erg lekker in Noord-Afrikaanse stoofschotels en tajines. In Noord-West Europa wint gember aan populariteit in dessert, brood en gebak zoals peperkoek, cake en koekjes.

Maak je eigen verkwikkend gemberdrankje

Onze gemberstukjes voeg je snel en eenvoudig toe aan al je drankjes. Het is lekker in verschillende theemengelingen, maar ook in koffie. Of gebruik de gemberstukjes met wat citroensap en honing voor een verkwikkend ontbijtdrankje.

Samenstelling

Kleine gedroogde gemberstukjes van 2-3 mm. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Gember stukjes klein is minstens houdbaar tot 30-03-2023 (75g), 30-12-2022 (200g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar