Gember stukjes bio

Gember stukjes bio

Gember stukjes bio

  • Pittige smaak
  • Voor bio gemberthee
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gedroogde gemberstukjes voor gemberthee

Deze gedroogde biologische gemberstukjes zijn ideaal voor het maken van pittige gemberthee. Gebruik 1 theelepel gemberstukjes per kop kokend water of kruidenthee. Breng eventueel op smaak met een lepeltje honing. Geen gedoe met het schillen en snijden van verse gemberwortel. Onze gedroogde gemberstukjes hebben een warme, kruidige smaak. De stukjes zijn 3 tot 6 mm lang. Deze biologische gember is 100% zuiver en vrij van toevoegingen.

Gember stukjes van biologische teelt

Deze gemberstukjes zijn van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we een extra zuivere kwaliteit. Ze zijn 100% natuurlijk, zonder additieven of bewaarmiddelen.

Samenstelling

Gedroogde gemberwortel van biologische teelt, gesneden in kleine stukjes (3-6 mm). 100% biologisch en puur, zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Gember stukjes bio is minstens houdbaar tot 13-10-2024 (150g), 13-10-2024 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar