Gemalen kaffir limoenschil

Gemalen kaffir limoenschil

Gemalen kaffir limoenschilCitrus hystrix

  • Aromatische, frisse smaak
  • Onmisbaar in de Aziatische keuken
  • Smaakmaker in Thaise curry's
  • Handig in gebruik
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gedroogde kaffir limoenschil met aromatische smaak

Deze kaffir limoenschil is zuivere, gedroogde en gemalen schil van echte kaffir limoenen. De kaffir limoen is het groen-gele, rimpelige vruchtje van de kaffir limoenstruik uit Zuid-Oost Azië. De smaak en geur van kaffir limoen doen wat denken aan gewone limoen, maar dan vele intenser. Gedroogde kaffir limoenschil is ook aromatischer dan gedroogde kaffir limoenblaadjes. Onze gemalen kaffir limoenschil is volledig natuurlijk en vrij van toevoegingen.

Onmisbare smaakmaker in de Aziatische keuken

Kaffir limoenschil, citroengras, gember en galanga vormen samen de basis smaakmakers voor de Aziatische keuken. Kaffir limoen is een onmisbaar ingrediënt in Thaise curry's. De schil is ook lekker over Thaise crisy noedels. In Indonesië wordt kaffir limoenschilvaak gebruikt in traditionele boemboes.

Gebruik

Meng de kaffir limoenschil in een vijzel met andere specerijen en natte ingrediënten tot een curry pasta. Of strooi rechtstreeks over gerechten.

Opgelet: Kaffir limoenschil heeft een heel uitgesproken smaak. Gebruik daarom altijd met mate en voeg beetje bij beetje toe aan je gerecht.

Samenstelling

Gedroogde, gemalen kaffir limoenschil. 100% zuiver, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar