Gele maca bio

Gele maca bio

Gele maca bio

  • Stimulans voor lichaam en geest
  • Zoete smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Natuurlijke vitaliteitsboost

Maca is een echte stimulans voor lichaam en geest. Deze superfood levert energie en zorgt voor een natuurlijke vitaliteitsboost! Maca is ideaal voor iedereen die werkt, studeert of een dagje ouder wordt. Ook perfect voor sporters en atleten.

De zoete smaak van gele maca

Gele maca smaakt mild. De smaak is de zoetste van alle soorten maca. De gele maca is ook de grootste van de maca-wortels. 

Voedzaam en 100% zuiver

Maca is een klein knolletje dat in de Peruviaanse hoogvlaktes van het Andesgebergte groeit. Maca neemt heel veel voedingsstoffen op uit de rijke, niet-geïndustrialiseerde berggrond. Van alle soorten maca bevat de gele soort het meeste nutriënten: vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren. Al die gezonde stofjes in maca zijn bovendien goed opneembaar.

We voegen niets aan het poeder toe. Het is biologisch, 100% natuurlijk en vrij van additieven. Simpelweg topkwaliteit.

Gebruik

Gele maca past het best bij zoete bereidingen. Erg lekker in combinatie met cacaopoeder. Blend eens wat plantaardige melk met een schepje maca, cacaopoeder en enkele stukjes bevroren banaan voor een heerlijke smoothie.

Verder is maca ook prima te mengen in vruchtensap, yoghurt en shakes. Of verwerk wat gele maca in desserts en puddings. Macapoeder is ook een goede emulgator.

Samenstelling

Gemalen gele maca, 100% natuurlijk zonder toevoegingen

Bewaring en houdbaarheid

Gele maca bio is minstens houdbaar tot 04-06-2023 (120g), 04-06-2023 (200g), 04-06-2023 (600g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar