Galapagos El Cafeltal San Cristobal koffie

Galapagos El Cafeltal San Cristobal koffie

Galapagos El Cafeltal San Cristobal koffie

  • 100% hele arabica bonen
  • Weelderige, zoete smaak
  • Medium-donkere branding
  • Single origin
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

100% hele arabica bonen met weelderige, zoete smaak

Deze Galapagos San Cristobal koffiebonen zijn 100% hele arabica bonen met een weelderige, zoete smaak. Deze koffiebonen hebben een heerlijk karamel aroma, met subtiele noten van tabak en leder. In de kop is de koffie zacht en helder met hints van chocolade en limoen.

Medium-donkere branding

Door de bonen medium-donker te branden wordt de smaak krachtiger en voller. De koffiebonen kleuren midden- tot diepbruin en krijgen een mooie zachte glans.

Single origin koffie uit de Galapagoseilanden

Deze single origin koffie wordt geteeld en verwerkt op het landgoed El Cafetal, op het eiland San Cristobal in de Galapagoseilanden. Een rijke vulkanische bodem, vochtig klimaat en zuiver bronwater uit de bergen zorgen daar voor de ideale groeiomstandigheden voor harde, geconcentreerde koffiebonen.

Geteeld met respect voor fauna en flora

Op de Galapagos Eilanden geldt een totaal verbod op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. De koffieboeren in El Cafetal hechten ook veel belang aan het behoud van inheemse schaduwbomen. Deze zijn onmisbaar voor het creëren van een vogel-vriendelijke habitat.

Samenstelling

Hele arabica koffiebonen uit het El Cafetal landgoed op de Galapagoseilanden. Medium-donker gebrand. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Galapagos El Cafeltal San Cristobal koffie is minstens houdbaar tot 25-06-2022 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar