Europese pompoenpitten

Europese pompoenpitten

Europese pompoenpitten Pepitas

  • Geteeld in EU
  • Hoogst mogelijke AAA-kwaliteit 
  • Egale, donkergroene kleur
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Europese pompoenpitten van uitzonderlijke AAA-kwaliteit

Onze Europese pompoenpitten zijn van een uitzonderlijke AAA-kwaliteit. Dit wijst op de hoogst mogelijke kwaliteit en ze zijn bijna nergens te vinden. Je bent verzekerd van pompoenpitten met een geweldige smaak, textuur én gezonde inhoudsstoffen. De pompoenpitten hebben een mooie egale, donkergroene kleur. De smaak is diep en nootachtig en de textuur heerlijk krokant.

Herken zelf de perfecte pompoenpit

Pompoenpitten heb je in alle maten en kleuren. Maar wanneer heb je nu de beste kwaliteit. Hoe weet je zeker dat de pompoenpitten zowel lekker als gezond zijn?

  • Kleur: De kleur zegt alles over de pit. Kwaliteitsvolle pompoenpitten hebben steeds een mooie, donkergroene kleur. Hoe donkerder de kleur, hoe beter de kwaliteit van de pitten. Lichte pompoenpitten met witte vlekken zijn niet de pitten die je wil eten voor zowel de smaak als voor je gezondheid.

  • Grootte: Bij noten geldt vaak de regel: hoe groter, hoe beter. Bij pompoenpitten is dat niet het geval. De grootte van pompoenpitten zegt niets over de kwaliteit. Je hebt de beste kwaliteit pitten zowel groot als klein. 

Ontdek zelf onze pompoenpitten met hun donkergroene kleur en heerlijke smaak.

Onbewerkte pompoenpitten uit de EU

Onze pompoenpitten worden lokaal geteeld in de EU. Na de oogst selecteren we de pompoenpitten op kwaliteit. De pitjes worden vervolgens gedroogd, gepeld en schoongemaakt. Ze ondergaan verder geen bewerking. Deze Europese pompoenpitten zijn natuurlijk en ongeroosterd. Ze bevatten geen zout of andere toevoegingen.

Europese pompoenpitten gebruiken

Pompoenpitten zijn een heerlijke, voedzame snack op zichzelf. Je kan ze ook in soep en over salades sprenkelen. Strooi pompoenpitten over warme of koude ontbijtgranen of verwerk ze in granolabars en ander gebak. Pompoenpitten geven ook een lekkere crunch aan zelfgemaakte burgers of veggieburgers.

Maak een dressing van gemalen pompoenpitjes, verse look, koriander, olijfolie en citroensap. 

Een echte aanrader is om de pompoenpitten even aan te bakken in een beetje olie. Wel een deksel op zetten, want de pitten 'ploffen'. Eet ze natuur of met kruiden. Heerlijk krokant en ideaal bij een salade of rijstgerecht.

Samenstelling

Europese pompoenpitten. Ongeroosterd en ongezouten. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Europese pompoenpitten is minstens houdbaar tot 30-08-2022 (250g), 31-08-2022 (750g), 31-08-2022 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Europese pompoenpitten

Voedingswaarde per 100g
Energie2320 kJ
Energie554 kcal
Koolhydraten2.6g
Eiwitten29.6g
Vetten46.1g
Verzadigde vetten23.2g
Vezels7.1g
Natrium4mg

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar