Eucalyptushoning bio

Eucalyptushoning bio

Eucalyptushoning bio

  • Van eucalyptus bloesems
  • Europese honing
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Milde biologische eucalyptushoning

Eucalyptushoning heeft een milde smaak van woudbloemen. De smaak leunt een beetje aan bij deze van karamel. Dankzij de lichte smaak van karamel, is deze honing lekker bij de thee. Eucalyptushoning kan je ook gebruiken als toevoeging bij kaas, gebak en kruidenthee.

Uitsluitend Europese honing

Onze eucalyptushoning is biologisch, onbewerkt, puur en natuurzuiver. Het bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse.

Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Samenstelling

Eucalyptushoning van Europese oorsprong. Biologisch, natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Eucalyptushoning bio

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar