Elevata koffie capsules

Elevata koffie capsules

Elevata koffie capsules

  • Composteerbare capsules
  • Dark roast
  • 100% arabica
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Een unieke blend van 100% arabica bonen

Elevata is een unieke blend van buitengewone kwaliteitskoffies uit Costa Rica, Guatemala en Indonesia. Elk van deze koffies zijn 100% arabica bonen. Dark roast voor een intense koffiebeleving

De Elevata blend is dark roast, de bonen hebben na roosteren een diep-donkere kleur. Dat zorgt voor een intense koffie. Je vindt ondertonen van chocolade, en een zacht, boterig mondgevoel.   

Een optimale espresso en cappuccino

Onze  Elevata blend capsules hebben een paarse ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto, maar ook als Italiaanse lungo komt hij flink uit de verf. Deze koffie is ook uiterst geschikt voor cappucino.  Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

De lekkerste koffies in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Elevata koffie capsules is minstens houdbaar tot 30-05-2022 (25pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar