Earl Grey Darjeeling FF

Earl Grey Darjeeling FF

Zwarte thee Earl Grey Darjeeling first flush

  • Bergamot smaak
  • Hoogste kwaliteit
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Darjeeling met lekkere bergamot smaak

Earl Grey thee staat bekend om zijn typisch bergamot smaak. Normaal neemt men voor Earl Grey een standaard zwarte thee. Hier hebben we gekozen voor een Darjeeling zwarte thee met jonge blaadjes van eerste pluk (first flush / FF). Hierdoor komt de smaak en het aroma van de bergamot nog beter tot zijn recht. Het is een zeer verfijnde en bijzonder unieke thee.

First flush thee van Darjeeling

Darjeeling is één van de belangrijkste theegebieden van de wereld. De smaak van een Darjeeling thee is sterk afhankelijk van de oogsttijd. Deze first flush Darjeeling thee wordt geoogst aan het begin van de lente, van maart tot mei. De piepjonge, delicate theeblaadjes hebben hierdoor een levendig en fris aroma met een zacht, wat bloemig karakter. Een absolute kwaliteitsvolle thee.

Gebruik van Earl Grey Darjeeling FF

1 tl Earl Grey Darjeeling thee per kop kokend water 3 - 4 minuten laten trekken. Vervolgens genieten van de heerlijke smaak en uitzonderlijk verfijnde geur.

Samenstelling

Zwarte Darjeeling thee first flush, natuurlijk aroma.

Bewaring en houdbaarheid

Earl Grey Darjeeling FF is minstens houdbaar tot 05-10-2022 (50g), 12-11-2022 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar