Duizendblad thee

Duizendblad thee

Duizendblad theeAchillea millefolium

(3)
  • Te gebruiken als thee
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Natuurlijke duizendblad zonder toevoegingen

Ons duizendblad is van farmaceutische kwaliteit en dus getest op actieve inhoudsstoffen. Het is 100% natuurlijk en zonder toevoegingen of andere kruiden.

Duizendblad voor bierbrouwen

In Duitsland en de Scandinavische landen werd duizendblad in plaats van hop ooit gebruikt bij het bierbrouwen. Ook nu gebeurt het nog dat duizendblad de smaakmaker en het bewaarmiddel is bij het brouwen van bier.

Gebruik van Duizendblad thee

Duizendblad thee

1 eetlepel duizendblad kruid per kop heet water; 5 minuten overdekt laten trekken en warm drinken.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Ingrediënten: duizendblad.

Bewaring en houdbaarheid

Duizendblad thee is minstens houdbaar tot 24-10-2020 (100g), 24-10-2020 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Theemengeling voor de spijsvertering

Voor 100g mengeling: 40g duizendblad, 30g kamille, 30g pepermuntblad

2 tl van het mengsel per kop water. 15 min. laten trekken

2 tot 3 koppen per dag

De mening van andere klanten

Superkruid

Duizendblad, een kruid waarover je een boek kan schrijven is voor zoveel goed dat ik niet weet waar te beginnen. Het is zowel inwendig als uitwendig goed voor je. (..) Duizendblad wordt dan ook wel eens gezien als EHBO kruid. Dit is voornamelijk het verse blad. Maar droog kan je het ook gebruiken als EHBO kruid : je kan er (..)poeder van maken; of je maakt een aftreksel (=thee), dep je kompres erin, en brengt het aan. Verder kan je er een tinctuur mee maken, zalf/creme/balsem, ... De mogelijkheden zijn eindeloos, voor dit zogenaamde onkruid!
Persoonlijk gebruik ik het in de eerste plaats als EHBO kruid. Momenteel ben ik er een tinctuur van aan 't maken. Ik had een recept gevonden voor insectwerend middel, deze maakt gebruik van yarrow tincture (duizendblad tinctuur), ik heb genoeg kennis en vakliteratuur om dat zelf te maken :) Er staat echter niet genoeg duizendblad in mijn buurt dus maak ik graag gebruik van de super service die pit&pit biedt: uitstekende kwaliteit van het nodige kruid aan een aanvaardbare prijs :) Dank je wel, opdat ik naar hartelust mijn "heksenbrouwsels" zoals mijn man het noemt, kan bereiden.

door 't Juffertje

Verlichtend en heilzaam

Ik drink deze thee in combinatie met vrouwenmantel en monnikspeper vanwege pms. Al na een dag merkte ik een enorm verschil. Geen opgeblazen maag, rustige darmen en ik verloor gewicht terwijl ik normaal 2 kilo aankom tijdens de menstruatie. Het is een heerlijk geurend kruid en de thee heeft een fijne smaak. Echt een aanrader!

door Anna

Een echte vrouwenthee

Deze thee is erg heilzaam voor de vrouwen en smaakt en ruikt bovendien heerlijk. Hou je niet zo van te sterke thee? Dan is deze eentje waarvan je zal houden. Dames, deze thee is goed voor ons vrouwenlichaam en zou door iedereen gebruikt moeten worden.

door Cynthia

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar