Dillezaad

Dillezaad

Dillezaad Anethum graveolens

  • Frisse, kruidige smaak
  • Scandinavische keuken
  • Bij groenten, vis, stoofschotels
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Frisse, kruidige dillezaden

Dillezaad heeft een frisse, kruidige smaak die doet denken aan anijs en venkel. Het heeft een sterkere smaak dan dilletoppen. Hele dillezaden bewaren hun geur en smaak langer dan gemalen dillezaad. Ons gedroogde dillezaad is volledig natuurlijk en vrij van toevoegingen.

Gebruik

Dille is een onmisbare smaakmaker in de Scandinavische keuken. Het wordt vaak gebruikt bij ingemaakte groenten, zalm (in gravad lax), mayonnaise en aardappelsalade. Dille is ook lekker in brood, stoofschotels, salades, soep, op vis, erwten, bonen, wortelen, pompoen, bietjes, aardappelen. Stamp wat dillezaad fijn en meng het met een snufje zout voor een heerlijke kruiding van tomatensaus. De frisse smaak van dillezaad combineert ook goed met zoete gerechten, zoals cake, appeltaart en kwark.

Je kan dillezaad ook gebruiken om thee van te zetten.

Samenstelling

Zuiver heel dillezaad. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Dillezaad is minstens houdbaar tot 30-04-2023 (80g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar